Avantajele construirii unei case

Avantajele construirii unei case

Avantajele construirii unei case Cridor ConstructAvantajele construirii unei case

1. Un nou început

De ce să cumpărați visul altcuiva, atunci când vă puteți construi propriul vis?

Casa ta, amprenta ta din prima zi. Construirea unei case vă permite proiectarea conform nevoilor, dorinţelor și stilului dumneavoastră de viață. Stilul de viață reflectă alegerile, interesele și valorile personale. Puteţi opta pentru un design contemporan punând accentul pe facilitarea interacţiunii cu familia şi prietenii sau vă puteţi axa pe eficientizarea spaţiului pentru depozitare. Puteți alege orice, fiind limitat doar de buget şi imaginaţie.

2. Menținerea controlului calității

Uneori, este dificil să determinaţi calitatea materialelor folosite şi modul în care au fost puse în opera la casele deja construite. Atunci când vă construiţi casa, variabilele de control, cum ar fi costurile și calitatea materialelor depind de dumneavoastră. Obțineţi ceea ce vă doriţi selectând materialele din gama variată existentă pe piaţă. Experiența construirii unei case este una cu mult mai multe opțiuni și mai puțină incertitudine. Cunoscând istoria structurală și construirea de la fundație până la acoperiş, este un sentiment imbatabil. Cridor Construct construiește case la roșu sau la cheie sub supravegherea și cu acordul dumneavoastră. Deveniţi parte din echipă!

3. Preţul este corect

Într-un mediu competitiv, pe o piață imobiliară lentă, preţurile pentru ridicarea unei locuiţe s-au diminuat semnificativ în ultimii ani. De asemenea, construirea unui nou cămin vă ajută să economisiți bani pe termen mediu şi lung generând costuri scăzute cu întreţinerea, spunând nu renovării şi evitând acele probleme serioase care nu pot fi identificate nici cu o inspecție mai amănunțită. Așteptați-vă la neașteptat. Puteți descoperi că aveţi probleme cu mucegaiul sau cu instalațiile sanitare, care nu sunt doar incomode ci şi costisitoare. O casă este o investiție uriașă în capital.

4. Eficienţa energetică

Construirea unei case vă permite să valorificaţi potenţialul eficienţei energetice, astfel încât să puteți economisi bani şi energie în viitor. Facturile de utilităţi vor scădea considerabil. O casă bine izolată va fi mai răcoroasă vara şi mai călduroasă iarna, de asemenea este confortabilă, silenţioasă şi acumulează mai puţin praf  la interior.

Eficientizarea energetică a clădirilor reprezintă o prioritate de prim rang, creând un mediu corespunzător desfăşurării vieţii normale. Puteți aduce multe elemente de îmbunătățire a eficienței energetice la o casă existentă, dar este costisitor. Chiar și atunci, din cauza deficiențelor de proiectare, este posibil să nu se atingă nivelul de eficiență dorit.teren pentru casa

5. Locul

Maximizați-vă investiția alegând cel mai bun amplasament pentru locuinţa dumneavoastră! Cridor Construct realizează construcții de case și vile la cheie sau la roșu în Bacău sau împrejurimi.

6. Garanţia constructorului

Odată ce construcţia dumneavoastră a fost finalizată, puteți sta liniştit. Constructorul are drept obligaţie principală remedierea, pe propria cheltuială, a defectelor calitative apărute din vina sa, atât în perioada de execuţie cât şi în perioada de garanţie stabilită. Garanţiile se acordă pentru orice fel de construcţie şi pentru instalaţiile aferente acesteia, indiferent de forma de proprietate a investitorului sau de destinaţia construcţiei.

Construiește-ți visele cu Cridor Construct!

Ești în căutare de profesioniști în construcții, amenajări interioare și exterioare? Contactează-ne!