Despre noi

      Suntem profesioniști în construcții și amenajări interioare:

S.C. Cridor Construct S.R.L este o firmă privată cu sediul în Bacău înfiinţată în anul 2012, specializată în construcții, amenajări exterioare și interioare. Principalul obiect de activitate este determinat de construcţiile civile. Dispunând de capacitate şi personal cu experienţă vastă în domeniu, respectând termenele si având un simţ ridicat de răspundere, S.C. Cridor Construct S.R.L. execută o gamă variată de lucrări de construcţii, începând de la lucrări de o complexitate redusă până la lucrări de mare anvergură cu un grad ridicat de complexitate.

S.C. Cridor Construct S.R.L a fost înființată de Cristian Schifirneţ, inginer constructor cu peste 10 ani de experiență în domeniul construcțiilor, având alături o echipă de meseriași profesioniști atent selectați, pentru a transforma proiectele tale în cea mai sigură, transparentă și profesionistă experiență. Pe parcursul acestor ani au fost finalizate cu succes numeroase proiecte de construcții și amenajări pentru persoane fizice, dezvoltatori imobiliari sau companii private din Bacău și împrejurimi.

Echipa Cridor Construct conștientizeză importanța PERFORMANȚEI ÎN CONSTRUCȚII, o valoare cheie în firma noastră. Printr-o comunicare eficientă, ne străduim și reușim să venim în întâmpinarea nevoilor și dorințelor clienților îndeplinind așteptările legate de costuri, timp de execuție si calitate. Dedicarea echipei pentru proiectele tale accelerează performanța si productivitatea, Cridor Construct devenind astfel cea mai atractivă soluție în domeniul construcțiilor și amenajărilor.

Construcţii case la roşu sau la cheie

97%

Construcţii comerciale: hoteluri, pensiuni, restaurante, centre comerciale

95%

Fundaţii, structuri de rezistenţă, consolidări, acoperişuri

96%

Amenajări exterioare complexe, construcţii terase şi garduri

97%

Amenajări interioare, placări gresie/faianță și finisaje

99%

 

 

Construiește-ți visul cu Cridor Construct!

 

Atuurile noastre

  • Profesionalism, dedicare, pasiune pentru perfecțiune
  • Transparență de la prima etapă a proiectului
  • Rapiditate și acuratețe în execuție
  • Cel mai bun raport preț-calitate

Valorile noastre

  • Integritate
  • Responsabilitate
  • Siguranță
  • Calitate